Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Vrijgezellenfeest in Tilburg; de zomerse top 3

Geplaatst door Joleen Jansen op 21 juli 2014.

Vrijgezellenfeest in Tilburg; de zomerse top 3

Het is een feit dat er in het voorjaar en zomer meer getrouwd wordt dan in het najaar en de winter. Logisch natuurlijk want wie wil er nou niet op een zonovergoten dag, wanneer de vogeltjes uit volle borst fluiten, het ja-woord geven aan zijn of haar geliefde? Niet dat het minder waard is wanneer het pijpenstelen giet (zoals op mijn bruiloft) of wanneer het vriest.

Waarom deze intro terwijl de titel toch echt zegt dat we het over de top 3 van vrijgezellenfeesten gaan hebben? Gevolg van al die bruiloften in de zomer is natuurlijk ook dat er dan een heleboel vrijgezellenfeesten plaatsvinden. En dat is nou precies dat gene waar ik het deze keer met jullie over wil hebben.

Organisatie vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren is natuurlijk een hele verantwoordelijkheid, je wilt tenslotte dat de vrijgezel een dag krijgt die ze niet meer zal vergeten. Voel die druk… In een later blog zal ik nog eens uitgebreid terugkomen op de do’s en dont’s van een vrijgezellenfeest, maar voor nu 1 tip; denk vanuit de vrijgezel! Het is zijn of haar dag en niet die van jou of van de schoonmoeder in kwestie. De rest kan zich vast wel voor 1 keertje schikken toch, mocht het nodig zijn?

Top 3 vrijgezellenfeesten in Tilburg

1: Citygame De Erfenis; staat van het begin tot het eind garant voor plezier en gekkigheid. Door de foto opdrachten komen de gekste ideeen naar boven en de smartphones waarbij je de score van de anderen kan zien zorgen er voor dat je wel fanatiek moet worden

Vrijgezellenfeest Tilburg

2: Kroegentocht on wheels; al steppend ga je langs de gezelligste kroegen van Tilburg. Waarbij er natuurlijk meerdere malen gestopt wordt voor een heerlijke dorstlesser en een (te) gekke opdracht.

3: D’n Hollandsche Kroegkwis; ouderwets gezellige quiz waarbij jullie Hollandsche kennis op de proef wordt gesteld, muziek fragmenten voorbij komen, maar ook wordt een actief potje hints niet geschuwd.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke activiteiten die bijzonder geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten. Vergeet ook niet om een goede bodem te leggen, lekker eten is essentieel om ’s avonds de bloemetjes goed te kunnen buiten zetten.

Ik hoop dat we de keuze voor jullie vrijgezellenfeest in Tilburg wat makkelijker hebben kunnen maken. Zo niet?? Bel ons gerust en dan staan we je persoonlijk te woord en kijken we wat het beste past bij jullie wensen en budget.

Succes!

 

Groetjes Joleen