Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Winter activiteiten waar je het warm van krijgt!

Geplaatst door Joleen Jansen op 27 oktober 2015.

Winter activiteiten waar je het warm van krijgt!

De wintertijd is ingegaan, handschoenen en winterjassen hangen al weer aan de kapstok alsof ze niet beter weten en ’s avonds kunnen de kaarsjes weer aan. Kortom; het knusse winterseizoen is weer begonnen! Alhoewel ik altijd met pijn in het hart afscheid neem van de zomer en denk dan vooral aan die heerlijke zwoele zomeravonden, stiekem kan ik ook enorm genieten van het winterseizoen. Want als het nu lekker weer is zijn dat kadootjes waar je extra van geniet, maar ook het gezellige van ouderwets sinterklaas vieren met zijn allen, heerlijk smullen met de kerst en vervolgens allemaal goede voornemens maken voor het nieuwe jaar. Het komt ieder jaar terug en telkens doe ik er weer dapper aan mee.

Voor ons is de winter ook een periode waarin het rustiger is waardoor er weer meer ruimte is voor andere dingen. I.p.v. dapper alle ballen hoog houden en zorgen dat alle programma’s doorgang kunnen krijgen kunnen we in de winter aan de slag met puinruimen van het afgelopen seizoen, maar nog veel leuker; er is ruimte voor productontwikkeling.

Het grappige met product ontwikkeling is dat op het moment dat ik die knop omzet het lijkt alsof al die ideeën die zich ergens in mijn achterhoofd hebben gevormd de afgelopen maanden, in alle hevigheid omhoog komen. Overal zie ik mogelijkheden, nieuwe quizvragen en bovenal word ik er een beetje hyper van omdat alles weer mogelijk lijkt te zijn. Een heerlijke vibe dus.

Wondere Winteractiviteiten
Voor het winterseizoen heb ik al weer wat mooie producten mogen ontwikkelen zoals de arrangementen Hollandsch Happen & Kennis Tappen en hét Typisch Tilburgse Dinerspel. Beiden staan garant voor lekker eten en Brabantse gezelligheid, een gouden combinatie zeg ik!

Vanaf half november zal je via ons ook de nieuwe Keigave Kamelenrace quiz kunnen boeken. Dit wordt een hilarische quiz waarbij je net als op de kermis door een achtbaan aan gekkigheid zal gaan. Van geblinddoekt tekenen, tot rebus race. En wat dacht je van benaderingsvragen waarbij de verliezer kans maakt op de enige echte Slagroom Snoet? Kortom een echte aanrader!

Jaarafsluitingen en kerstborrels
Zoekt u dus nog een invulling voor uw winteractiviteit, er is keuze zat bij ons! Ook kunnen wij entertainment tijdens uw kerstborrel verzorgen zodat u als organisator net even wat flitsender uit de bus komt dan dat er enkel bier met blokjes kaas te krijgen zijn.

Nieuwe samenwerkingen
Ontdek Tilburg staat niet stil en ik ben er van overtuigd dat we samen altijd verder komen.  Zo hebben we onlangs een fantastische samenwerking met de hotels Mercure en Ibis Tilburg opgezet. Beiden willen we dat de bezoekers van Tilburg een te gekke tijd hebben in de stad. Daarom bundelen we nu onze krachten. Zij leveren super service en prachtige hotelkamers en wij zorgen er voor dat ze onbezorgd de stad kunnen ontdekken. Win – Win dus.

Nieuwe arrangementen zorgen vaak ook weer voor nieuwe samenwerkingen. Zo hebben we de samenwerking met Cafe Bakker geïntensiveerd  door er naast opstart locatie ook dinerspellen en borrels te organiseren. En als klap op de vuurpijl zal Ontdek Tilburg vanaf 1 december ook zijn kantoor vestigen boven deze nieuwe aanwinst aan de Korte Heuvel.

Kortom Ontdek Tilburg bruist en gaat vooruit! Hou ons dus goed in de gaten want ook voor het nieuwe jaar heb ik nog van alles voor u in petto!