Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

CliniClowns

CliniClowns

Ken je dat gevoel dat je iets voor het goede doel wil doen, maar dat je niet weet wat?

clini_1

Dat gevoel hadden wij ook bij Ontdek Tilburg en daar hebben we gelukkig iets mee kunnen doen. Want als bedrijf gaat het niet alleen maar om omzet binnen te halen en winst te maken. In de drukte van alledag vergeet je weleens om je heen te kijken en je af te vragen wat nou écht belangrijk is.

Doel van de CliniClowns
“ Via al onze activiteiten willen we afleiding en plezier bieden aan kinderen met een ziekte of handicap (lichamelijk of geestelijk). Daarmee willen we een bijdrage leveren aan hun kwaliteit van leven. Via het stijlfiguur van de clown maken wij contact met het kind en tillen wij hem even uit de dagelijkse werkelijkheid. Daarbij kan het spel helpen zijn situatie te verwerken. “

CliniClowns spelen met hun hart en ziel en doen zoveel mooie dingen voor de zieke kinderen in het ziekenhuis. Velen denken dat CliniClown zijn een hobby is, maar het tegendeel is waar: het is een vak apart – en ook nog eens een heel mooi vak.

CliniClowns zijn volledig afhankelijk van bijdragen door particulieren en bedrijven. Al een hoop instanties steunen CliniClowns al, en dit heeft het mogelijk gemaakt dat een derde van alle zieke en/of gehandicapte kinderen afleiding en plezier kunnen ontvangen van hun CliniClowns.

Omdat wij als bedrijf ook ons steentje willen bijdragen is Ontdek Tilburg vanaf heden het officiële verkooppunt in Tilburg van Toet, de knuffel van de CliniClowns. Deze knuffel kost €7,50 en €4,51 daarvan gaat rechtstreeks naar de CliniClowns. De overige €2,99 is bestemd voor productiekosten en logistieke verwerking. De werkzaamheden met betrekking tot de verkoop verzorgt Ontdek Tilburg kosteloos.

Jij als klant kunt ervoor kiezen om bij de activiteit Toet te boeken – bij wijze van presentje. De opbrengsten maken wij over naar de CliniClowns. Toet is 30 cm groot en verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en donkergrijs.

Wil jij Toet adopteren en de CliniClowns steunen? Mail naar info@ontdektilburg.nl, en wij zorgen ervoor  dat Toet jouw kant op komt.

Laten we er samen voor zorgen dat deze kinderen, ondanks hun ziekte, zo lang mogelijk kind kunnen blijven. En dat zij, al is het maar voor heel even, onbezorgd kunnen genieten van een lach!

Daar maken wij ons sterk voor, jij toch ook?

Geoffrey Ibes, Errol Gevers en Bob Huijbregts
Eigenaren Ontdek Tilburg

 

Doneren kan via http://www.cliniclowns.nl/doneer/