Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

CliniClowns

Ken je dat gevoel dat je iets voor het goede doel wil doen, maar dat je niet weet wat?

clini_1

Dat gevoel hadden wij ook bij Ontdek Tilburg en daar hebben we gelukkig iets mee kunnen doen. Als jonge ondernemer ben je de eerste jaren vooral bezig met je bedrijf in de markt zetten, omzet binnen te halen en winst maken. In de drukte van alle dag vergeet je wel eens om je heen te kijken en te bedenken wat nou echt belangrijk is.

Naast ondernemer ben ik improvisatie acteur en draag ik alles wat met theater te maken heeft een warm hart toe. Zo ook de CliniClowns. CliniClowns zijn mensen die spelen met hun hart en echt iets goeds doen voor de zieke kinderen in het ziekenhuis. Vele mensen denken dat CliniClown zijn een hobby is, maar het tegendeel is waar, het is een vak apart. Maar wel een heel mooi vak!

Voor inkomsten zijn de CliniClowns volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. Doordat vele mensen CliniClowns als goed doel steunen, hebben zij al een derde van alle zieke en/of gehandicapte kinderen afleiding en plezier kunnen brengen.

Omdat wij als bedrijf ook ons steentje willen bijdragen is Ontdek Tilburg vanaf heden het officiële verkooppunt in Tilburg van Toet, de knuffel van de CliniClowns. Deze knuffel kost €7,50 en €4,51 daarvan gaat rechtstreeks naar de CliniClowns. De overige €2,99 is bestemd voor productiekosten en logistieke verwerking. De werkzaamheden m.b.t. de verkoop verzorgt Ontdek Tilburg kosteloos.

Naast verkooppunt kunnen onze klanten er voor kiezen om bij hun activiteit, als presentje, Toet te boeken. De opbrengsten daarvan zal Ontdek Tilburg dan overmaken aan de CliniClowns.

Toet is 30 cm groot en te verkrijgen in de kleuren wit, grijs en donker grijs. Geïnteresseerd? Mail info@www.ontdektilburg.nl met je gegevens en het aantal Toeten welke je wil kopen.

Laten we er samen voor zorgen dat deze kinderen, ondanks hun ziekte, zo lang mogelijk kind kunnen blijven. En dat zij, al is het maar voor heel even, onbezorgd kunnen genieten van een lach!

Daar maak ik mij sterk voor, u toch ook?

Joleen Jansen-Becu
Eigenaresse Ontdek Tilburg

Doel van de CliniClowns:
“ Via al onze activiteiten willen we afleiding en plezier bieden aan kinderen met een ziekte of handicap (lichamelijk of geestelijk). Daarmee willen we een bijdrage leveren aan hun kwaliteit van leven. Via het stijlfiguur van de clown maken wij contact met het kind en tillen wij hem even uit de dagelijkse werkelijkheid. Daarbij kan het spel helpen zijn situatie te verwerken. “

Doneren kan via http://www.cliniclowns.nl/doneer/