Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Entertainment

Wist u dat het toevoegen van entertainment aan uw personeelsfeest of bedrijfsborrel garant staat voor enorme lachbuien, verrassende twists en ontwapende momenten? Maar wellicht nog veel belangrijker; wij kunnen een belangrijke boodschap verkapt en met een knipoog brengen waardoor deze vele malen beter blijft hangen.

Onze acteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van entertainment en groepsdynamica waardoor zij goed kunnen inspringen op de sfeer in de groep en haarfijn aanvoelen hoe te werk te gaan. Tevens zijn zij (bij)geschoold door de Impro Academie van André Besseling.

Joleen Jansen is zoals haar naam al doet vermoeden: helder, herkenbaar en een combinatie van degelijkheid en creativiteit. Als docent van de training Bedrijfsimpro, heb ik gezien hoe zij een zakelijke uitstraling combineert met een aanstekelijke dosis enthousiasme. Zij kan goed kijken naar wat een klant nodig heeft en het omzetten in een creatief idee. Voor goed zakelijk entertainment, zit je bij Joleen aan het goede adres.

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod, maar het is uiteraard ook altijd mogelijk om iets voor u op maat te maken of aan te passen. Wij denken graag met u mee!