Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

De Grote Doordraai Show

De Grote Doordraai Show

Verrassend, ouderwets gezellig, entertainment, te gekke prijzen, thematisch!

Wat kunt u verwachten bij de Grote Doordraai Show?

Tijdens de Grote Doordraai Show wordt u van het begin tot het eind vermaakt en verrast. Onze Doordraai Toppers Sjan, Nel en Jet staan geheel tot uw beschikking en zorgen niet alleen voor een ferme slinger aan het rad, maar ook voor de nodige ludieke gekkigheid tussendoor.

Uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen waardoor je wel fanatiek mee móet spelen.

De gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje in stijl om vervolgens de wondere wereld van het Rad van Avontuur in te stappen. Er zullen 3 complete rondes gespeeld worden waarbij er prijzen gewonnen kunnen worden. Tussen de rondes door is er voldoende ruimte om bij te kletsen en te genieten van een lekker hapje. Maar pas op; onze Doordraai Toppers zwepen de boel tussentijds lekker op en mogen u graag uitdagen voor een vreemde uitdaging of een lekkere meezinger.

De Grote Doordraai Show kan in verschillende thema’s uitgevoerd worden. Denk aan de Grote Foute Doordraai Show, De Grote Single Doordraai Show, De Grote Bling Bling Doordraai Show etc. Het aantal Doordraai Toppers is afhankelijk van het aantal deelnemers. De show duurt inclusief ontvangst en afsluiting 3 uur. De prijzen kunnen in overleg (deels) aangepast worden aan het thema.

Kosten

Het entertainment van de De Grote Doordraai Show is te boeken vanaf €1.100 excl 6% BTW en reiskosten. Prijzen en versnaperingen zijn in overleg.

Dit filmpje wordt mede mogelijk gemaakt door Kessense Media