Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

De Lofdames

De Lofdames

Op zoek naar een ludieke invulling van uw evenement waarbij positiviteit, enthousiasme en humor hand in hand gaan? Dan zijn de Lofdames Leonora, Lorelei en Lousewies echt iets voor u!

Wat kunt u verwachten?

Al bij binnenkomst zal iedereen zich bijzonder welkom voelen en ondergedompeld worden in positiviteit en gezelligheid. De Lofdames die gekleed zijn in prachtige outfits van rijke velourse stoffen en voorzien zijn van stijlvolle pruiken zullen op ieders gezicht een glimlach toveren. Een goed begin is tenslotte het halve werk.
Nadat iedereen is verwelkomt zullen de dames zich mengen in de menigte. Op gepaste wijze zullen zij met de nodige dosis humor en mensenkennis uw bezoekers benaderen en contacten leggen. Dit kan op allerlei manieren maar vooral de variatie zorgt voor een complete beleving.
Zo kan het zijn dat ze u ineens een ode brengen in de vorm van een gedicht, of dat ze u op de foto zetten want was u niet heel beroemd? Maar ook het uitdelen van pluimen en welgemeende complimenten is aan de orde van de dag bij deze dames.
Om uw netwerk event, bedrijfsfeest of borrel op ludieke wijze op te fleuren kunnen de Lofdames ook mensen met elkaar in contact brengen via Speciaal Luchtverkeer. Want niet iedereen durft zomaar op een onbekende af te stappen. Leonora, Lorelei en Lousewies helpen daar graag een handje mee.
Mocht u sprekers hebben of een muzikale omlijsting; de Lofdames kunnen dit op hun geheel eigen wijze aankondigen waardoor zij voor een rode draad zorgen door uw gehele event, van het begin tot het eind zorgen zij voor ludiek en levendig vermaak.

Kosten

De Lofdames zijn te boeken vanaf €795,- exclusief 6% BTW. Dit is inclusief 3 ervaren acteurs en alle benodigde materialen. Deze prijs is exclusief reiskosten en afhankelijk van het voorgestelde programma.