Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

De Ludieke Stadswandeling

De Ludieke Stadswandeling

Actieve Ludieke stadswandeling…. wat?

Ja, wat is het eigenlijk? Dit is een stadswandeling met een heel speciaal sausje. Het duo leidt u door Tilburg heen en zij vertellen u op hun geheel eigen wijze over onwaarschijnlijke waarheden, historische feitjes en andere Tilburgse gekkigheid.

Al deze interessante stadsinformatie wordt afgewisseld met (semi) actieve intermezzo’s waarbij ze graag bekijken wat voor vlees er in de kuip zit. Op ludieke wijze wordt u uitgedaagd uw beste kant te laten zien… dit kan uw voorkant zijn, maar natuurlijk ook uw achterkant…

Tijdsduur

De actieve ludieke stadswandeling duurt ca. 2 uur bij groepen tot 25 personen en ca. 2,5 uur bij groepen groter dan 25 personen. De wandeling is los te boeken, maar voor optimaal plezier kan er een drankje en prijs bijgeboekt worden. In dit geval eindigt de wandeling bij het startpunt alwaar er onder het genot van een drankje een bescheiden, doch belangrijke, prijsuitreiking plaatsvindt.

Doelgroep

Deze wandeling is eigenlijk voor iedereen geschikt die houdt van een beetje humor en op zoek is naar iets anders dan anders. De actieve intermezzo’s worden afgestemd op de groep waarbij het energie niveau goed in de gaten gehouden wordt. Wel wordt aangeraden om makkelijke schoenen aan te doen.
Aangezien er een aantal spelelementen in de wandeling naar voren komen is deze activiteit uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding, maar zeker ook een aanrader voor familiedag of vrijgezellenfeest.

Kosten

De prijs voor de actieve ludieke stadswandeling is €19,95 per persoon. Is uw groep groter dan 25 personen, dan betaalt u slechts €18,50 per persoon.

Hiervoor krijgt u:

  • Begeleiding door 2 typetjes
  • Opzienbarende weetjes over Tilburg
  • Actieve intermezzo’s

Wilt u een drankje en een prijsuitreiking aan het einde van de wandeling, dan is de prijs per persoon €22,50, tenzij uw groep groter is dan 25 personen, dan betaalt u €19,95 per persoon.

Hiervoor krijgt u, naast al het bovenstaande:

  • 1 drankje (koffie/thee, fris of bier van de tap) aan het einde van de wandeling
  • Ludieke prijs voor de winnaars