Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

De Tilburgse Talentenshow

De Tilburgse Talentenshow

Uw werknemers zijn het belangrijkste goed in uw bedrijf. Op deze avond zullen zij daarom extra in het zonnetje gezet worden aangezien iedereen zijn eigen talent heeft. Onder leiding van Toos en Tina zal uw personeel de avond van zijn leven krijgen en gaan we op zoek naar hét Tilburgse Talent.

Wat kunt u verwachten?

Al bij binnenkomst zal iedereen zich bijzonder welkom voelen en ondergedompeld worden in positiviteit en gezelligheid. Toos en Tina zullen zich mengen onder uw personeel en gaan alvast op zoek naar bijzondere talenten. Tussen de gangen door zal er ingegaan worden op verschillende talenten en deze worden op verschillende manieren naar boven gevist. Dit kan zijn door middel van kennisvragen of juist door een doe opdracht. Uiteindelijk is iedereen natuurlijk bijzonder om zijn eigen talent maar zal er 1 iemand in het licht gezet worden omdat hij/zij Hèt Tilburgse Talent 2014 is.

Kosten

U kunt het entertainment boeken vanaf €600 excl 6% BTW en reiskosten. Kosten zijn afhankelijk van het maatwerkgedeelte en programma indeling.