Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Dinnershow De Brabantse Bonte Avond

Dinnershow De Brabantse Bonte Avond

Bent u op zoek naar een avond vol theater, interactieve spellen en sfeer? Dan is de Brabantse Bonte Avond echt iets voor u! Onder leiding van minimaal 3 ervaren acteurs wordt iedereen meegevoerd in Brabantse sferen wat gegarandeerd zorgt voor hilarische momenten, meezing taferelen en een gezonde strijd.

Wat kunt u verwachten?

Deze Brabantse Bonte Avond wordt in de rest van Nederland ook wel een dinnershow genoemd. Gelijk vanaf het begin hangt er een ludieke ongedwongen sfeer waarbij u vanaf de eerste minuut geëntertaind wordt. Bij binnenkomst wordt iedereen meteen vastgelegd op de gevoelige plaat en wordt er kennis gemaakt met Sjan, Sjon, Sjef en Sien.

Na de ontvangst wordt er echt begonnen aan de show. Tussen de gangen door kunt u bijzondere en gezellige gekkigheid verwachten. Want wat dacht u van het spel waarmee u de aardappels van het hoofdgerecht kan winnen, of die heerlijke Brabantse medley waarbij er niet alleen live gezongen wordt, maar waarbij degene met de meeste kennis van Brabantse zangers de meeste punten verdient. Tevens loopt er een wat vreemde fotograaf rond die prachtige kiekjes (probeert) te schieten die u uiteraard achteraf toegestuurd krijgt. Kortom een complete avond vol entertainment en bijzondere bonte gezelligheid.

Kosten

Het entertainment voor deze dinnershow is te boeken vanaf €1.000 exclusief 6% en eventuele reiskosten. Het eten en invulling van het programma is in overleg.