Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Miljoenenjacht 2.0

Miljoenenjacht 2.0

Tijdens deze speciale editie van Miljoenenjacht 2.0 wordt u van het begin tot het eind vermaakt door Belinda en haar Brabantse assistente(s). Een combinatie van entertainment, interactie en vooral heel veel plezier zorgt er voor dat u dit markante trio niet snel zult vergeten.

Wat kunt u verwachten?

Al bij binnenkomst zal iedereen zich bijzonder welkom voelen en ondergedompeld worden in positiviteit en gezelligheid. Belinda, Sjan en Nel geven iedereen een kaartje met nummer wat hun persoonlijke lot voor de dag wordt. Er wordt namelijk gestreden om de inhoud van de fameuze gouden koffer die gepresenteerd staat op het podium.

Nadat iedereen welkom is geheten zullen de dames hun bijzonder riem aantrekken waaraan allemaal kleine gouden ‘koffertjes’ zijn bevestigd met opdrachten. Deze opdrachten zijn te verdelen in 3 categorieën, namelijk 1, 2 en 3 sterren. Samen trekt het duo of trio door de zaal alwaar iedereen zijn kansen op de prijs kan verhogen door het vervullen van opdrachten. Afhankelijk van het aantal sterren, zal bij het goed vervullen dat aantal aan extra lootjes met het persoonlijke lotnummer, in de gouden tombola gaan waardoor de deelnemer zijn of haar kansen op de prijs verhoogt. De gezellige dames hebben een koffer bij zich met attributen die ingezet kunnen worden bij het vervullen van de opdrachten.
Als afsluiter zal Belinda een greep doen uit de tombola en zo de winnaar van de hoofdprijs bekend maken.
Bijzonder leuke toevoeging aan een borrel of walking diner.

Input

Het is mogelijk om de opdrachten aan te passen op het bedrijf. Zo kunnen er bijvoorbeeld vragen toegevoegd worden (1 ster) of een opdracht gemaakt worden gebaseerd op een anekdote (2 of 3 sterren).

Kosten

Miljoenenjacht 2.0 kunt u boeken vanaf €850 exclusief 6% BTW. Dit is inclusief ervaren acteurs, materialen en prijzen Deze prijs is exclusief reiskosten en het programma is in overleg.