Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Maatwerk op locatie

Geplaatst door Ontdek Tilburg op 23 juni 2014.

Midgetgolf op locatie
Bedrijfsuitje Heros

21 juni 2014; met 2 auto’s rijden we vanuit Tilburg richting het zeeuwse Sluiskil om daar een stukje maatwerk te leveren op de familie dag van bedrijf Heros.

Bedrijfsuitje Heros

300 man verwachtten ze die dag en ieder half uur was het de bedoeling dat de vijf groepen van 60 personen zouden doordraaien naar een andere activiteit. Wij waren naar het zeeuwse land afgereisd omdat we 2 van de 5 spellen hadden bedacht en ontwikkeld. Tevens hadden wij nog een quizmaster mee die daar de Heros quiz zou verzorgen.

Maatwerk

Weken waren we al bezig met de voorbereidingen. De twee spellen die we bedacht hadden waren een midgetgolf baan op locatie met zeeuws thema en het andere spel was Fort Heros, afgeleid van het spannende Fort Boyard van vroeger. Beide spellen hadden heel wat voorbereidingstijd nodig, maar dat was het dan ook meer dan waard!

Zeeuwse Midgetgolf

Alle holes van de midgetgolfbaan hadden hun eigen zeeuwse thema, zo hadden we de Tunnel Hole waarbij de mensen door de Westerschelde Tunnel moesten slaan. Maar ook de Bolus Hole en Strand Hole mochten natuurlijk niet ontbreken. In totaal waren er 6 holes waar iedereen zich naar hartelust kon uitleven.

Fort Heros

In het badhuis hebben we Fort Heros gespeeld. Een hele bijzonder locatie, want daar hingen tientallen ‘mandjes’ met kettingen in de lucht die normaal gebruikt worden om de kleding veilig weg te hangen. Wij hadden deze mandjes ingezet bij de spellen wat voor een fantastisch effect zorgde. Vooral het maken van de puzzel, waarbij de puzzelstukjes verspreid door de lucht hingen was een ware beleving. Maar ook het Grote Voelspel waarbij er in donkere dozen gevoeld moest worden zorgde voor hilariteit alom.

Kortom een bijzondere dag voor beide partijen. De klanten hebben enorm genoten van onze spellen, maar voor ons was het een fantastische ervaring om onze creativiteit los te laten op deze locatie.

Ook benieuwd naar onze maatwerk mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en we bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Maatwerk Heros