Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Over ons

Wij organiseren groepsactiviteiten in en om Tilburg en verzorgen entertainment op maat waar u maar wilt.

Tilburg is een verrassend mooie en dynamische stad met een bijpassend breed aanbod aan activiteiten geschikt voor grote en kleine groepen, voor jong en oud. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van organisatie, conceptontwikkeling en maatwerk. Wij verzorgen binnen- en buiten activiteiten. Van actief tot creatief en van ludieke stadswandelingen tot bootverhuur.

Bent u op zoek naar een ludieke invulling van uw dag of event? Onze acteurs hebben een ruime ervaring en zijn in te zetten als verrassend typetje tijdens uw bedrijfsuitje of netwerkborrel. Maar kunnen ook een luchtige noot aan uw seminar of congres verzorgen.

Kernwaarden

Voor iedereen

Ontdek Tilburg sluit niemand buiten. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje voor honderd man of familievermaak voor tien: wij zijn er voor iedereen.

Groot aanbod

Ontdek Tilburg vindt het belangrijk om een ruim én uniek aanbod te creëren, zodat er altijd wel iets tussen zit voor jou.

Geen gedoe

Bij Ontdek Tilburg houden we van helderheid en willen we de drempel naar vertier zo laag mogelijk maken voor onze klant: voor jou dus! We zijn zorgvuldig en zorgen ervoor dat jij zonder gedoe een mooie dag gaat beleven.

Visie

Tilburg is mooier dan je denkt. Ontdek Tilburg wil dat aan iedereen laten zien. Onze visie is dan ook simpel: zoveel mogelijk mensen een leuke dag bezorgen en hen Tilburg op een unieke manier te laten beleven. Hoe we dat doen? Met een groot én uniek aanbod, transparantie en laagdrempeligheid, allemaal voor de klant die bij Ontdek Tilburg centraal staat.

Missie

Wij zien het als onze missie om door middel van gezellige activiteiten zoveel mogelijk mensen te kunnen vermaken in onze mooie stad: Tilburg. Wij zijn er om jou Tilburg op een unieke en ludieke manier te laten zien, nieuwe plekken te ontdekken en vooral heel hard te genieten. Want jouw plezier staat bij ons voorop.

Spreken onze mogelijkheden u aan? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Team Ontdek Tilburg

Wist u dat wij de CliniClowns steunen? Klik hier voor meer informatie