Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Trainingen

Trainingen

Ook voor Creatieve Communicatie Trainingen en verander trajecten kunt u bij ons terecht. Voor beide onderdelen is het gebruik van improvisatie technieken de basis. Doordat wij kijken wat er nodig is in het moment kunnen wij dankzij ons improvisatie talent snel bijschakelen waardoor uw team optimaal getraind zal worden daar waar de behoefte ligt.

Wist u dat het inzetten van creatieve trainingstechnieken zorgt voor een beter resultaat en fijnere sfeer?

Creatieve Communicatie Trainingen
Zoekt u een manier om uw team in beweging te krijgen? Wilt u ontdekken waar ieders kracht en valkuil ligt? Durft u het aan om dit via een creatief proces te bewerkstelligen waarbij mensen op hun impulsen dienen te vertrouwen en de verhoudingen in uw team in beeld worden weggezet?

Neem dan contact op voor een creatieve communicatie training die wij voor ieder team weer op maat maken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het DISC model gecombineerd met improvisatie technieken waarbij we mensen uit hun hoofd halen en laten vertrouwen op hun impuls.

Verander trajecten
Is uw bedrijf of team klaar voor de toekomst? En kunnen uw medewerkers alle veranderingen zoals bezuinigingen, andere benadering van de klant en sociale media aan? Zijn zij 2020 proof?

Wij komen regelmatig bij bedrijven waar bovenstaande onderwerpen aan de orde van de dag zijn. Want wat is klantvriendelijkheid anno 2015? En hoe ga je om met het feit dat ze van jouw team ineens een Vitaal of Krachtig team hebben gemaakt? Dus dat jullie als team ineens veel meer verantwoordelijkheden hebben omdat er een management laag is verdwenen?

Al dit soort onderwerpen komen aan bod in de casussen die onze trainingsacteurs voor jullie uitspelen. Dit zijn stuk voor stuk voorbeelden uit de praktijk die door u worden aangeleverd. Soms spelen we ze wat over de top maar altijd integer en met als doel om het gesprek uit te dagen. Wat vinden uw medewerkers hier van? Of hoe zou je dit anders kunnen aanpakken terwijl je je wel aan de regels houdt maar toch klantvriendelijk bent?

We kunnen bij verander trajecten een aftrap doen als een dag(deel) training maar als u de verandering wil borgen en echt wil doorvoeren dan is een (half) jaartraject waarbij de veranderingen in de organisatie stap voor stap aan bod komen een vorm die bijzonder goed werkt.

Klik hier voor onze contactgegevens.