Uw groeps- en bedrijfsuitjes specialist van Tilburg en omstreken.

Werkwijze

Werkwijze

Offerte aanvraag

U kunt bij ons offerte aanvragen plaatsen via de mail, telefoon of chat. U zit dan nog nergens aan vast en dit is puur informatief. Wij zullen op basis van uw aanvraag de beschikbaarheid controleren van de locaties, instructeurs en/of acteurs. Wanneer wij deze informatie compleet hebben zullen wij contact met u opnemen. Dit doen wij het liefst telefonisch zodat we dan eventuele vragen van uw of onze kant gelijk kunnen behandelen. Mocht u telefonisch niet bereikbaar zijn dan zullen wij u een mail sturen met daarin alle benodigde informatie zoals programma indeling, aantal personen en kosten. Normaal gezien plaatsen wij geen opties tenzij nadrukkelijk besproken.

Bevestigen

Als u het voorgestelde programma wilt bevestigen dan hebben wij naast uw akkoord altijd de volgende gegevens van u nodig om de bevestiging en factuur in orde te maken; naam, adres, mobiel telefoonnummer, e-mail adres en het type groep (bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest etc).

Wij maken met bovenstaande informatie voor u een bevestiging en factuur in orde welke wij per e-mail naar u toe zullen sturen. Op de bevestiging staat uw programma duidelijk vermeld met de daarbij behorende gegevens zoals locatie, tijdstippen en eventuele bijzonderheden.

Graag ontvangen wij de bevestiging ondertekend van u retour binnen 5 werkdagen.

Betalingen

De factuur dient uiterlijk 7 dagen voor uitvoer van het programma betaalt te zijn. Contante betalingen op de dag zelf zijn in het kader van de veiligheid niet mogelijk. Een uitzondering hierop is onze boot- en kanoverhuur waarbij er bij spontane verhuur uiteraard wel ter plaatse betaalt kan worden.

Wijzigingen

U kunt het aantal personen tot 7 dagen vooraf wijzigen. Per wijziging zijn wij genoodzaakt om €7.50 adminstratiekosten in rekening te brengen.

Kortom, zoekt u een betrouwbare partij om uw dagje Tilburg te organiseren? Dan bent u bij Ontdek Tilburg aan het juiste adres!